Парфюмерия

Как да изберем оригинален парфюм за всеки повод и настроение?

Парфюмът е идеален за подчертаване на индивидуалността, за да даде на изображението ви  завършващо докосване. Днес марките предлагат голям избор от луксозни  парфюми, както и продукти с широко потребление. Богатството на компонентите ви позволява да създавате различни композиции, които ще бъдат подходящи по всяко време на деня и годината, в ежедневния и вечерния образ на хората от различни възрасти.

Какви са асортиментите от парфюми?

Парфюмните марки предлагат богат избор от продукти за мъже, жени и деца, Унисекс линия, аромати за дома. В зависимост от концентрацията на ароматното вещество, парфюмът се различава по устойчивост:

  • парфюм (parfum);

  • парфюмирана вода (eau de parfum);

  • тоалетна вода (eau de toilette);

  • дезодорант (Deo parfum).

В първия случай съставът съдържа голямо количество екстракт от парфюми, което му позволява да остане устойчив за дълго време, оставяйки след себе си ароматна следа. Парфюмираната и тоалетна вода имат съответно до 20% и до 15% масло. Такива варианти са по-малко наситени, което ви позволява да ги комбинирате помежду си и да ги използвате през топлия сезон. Парфюмираните дезодоранти могат да съдържат до 3% масло, оставяйки деликатния аромат на едноименния парфюм върху кожата през целия ден.

Детските парфюми не съдържат алкохол, не предизвикват дразнене или алергии.

Марките предлагат и парфюмирана продукти, допълваща линиите на популярните женски и мъжки аромати. Кремове, лосиони, душ гелове и сапуни осигуряват на кожата цялостна грижа, оставяйки ненатрапчив аромат на любимия си парфюм.

Каква е класификацията на парфюмните аромати?

В основата на разделянето на парфюмите в групи е преобладаването на определени компоненти на състава. Ароматите могат да бъдат разделени на флорални, цитрусови, плодови, дървесни, ориенталски, алдехидни, кожени, озонови и зелени.

Като правило, най-често срещаните са флорални и плодови.

Разнообразието от компоненти ви позволява да създавате уникални леки и игриви композиции, които са универсални за всяко време на годината, стил и повод. Цитрусови, зелени и озонови аромати от тези групи са представени в голям асортимент от каталози на водещи парфюмерийни марки. Те са подходящи за ежедневна употреба сутрин и вечер, като хармонично допълват ежедневния образ.

Ориенталски и дървесни композиции - мистериозни, очарователни и меки. Те създават специална аура и загадъчна атмосфера около собственика си, подчертават елегантния стил и луксозния вкус. Редките дървесни, растителни, пикантни и уникални аромати са склонни да предпочитат арабските марки при създаването на селективна парфюмерия.

Защо да се доверим на Melina.bg?

Парфюмите, които ние предлагаме в нашия онлайн магазин Melina.bg, предлагат разнообразие от аромати, които да постигнат желания ефект на феромоните и да ви хвърлят в еротично приключение. Изберете си от набора пордукти и ние ще ви го доставим бързо и сигурно!
Бърза доставка в България
Премиум качество
Сигурни доставки и плащане
До 14 дни право на връщане
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg