Масажи

Когато говорим за масажи, трябва основната идея да е свързана с комфорт и релаксация. В такива моменти идват на помощ различните масажни продукти от козметиката като кремовете, маслата и ароматните свещи, които спомагат изживяването да стане още по-незабравимо.

Какви масажни кремове има?

Масажът е универсална процедура, която помага и да се справите с напрежението, да се отървете от някои здравословни проблеми или естетика на тялото, или дори за да се създаде романтична обстановка в дома ви. За да бъде по-приятно, изберете добър крем за масаж. Той не само ще ви помогне да се отпуснете, но и ще засили ефекта. С помощта на кремовете, вие ще овлажните вашата кожа и ще намалите триенето по време на масаж, като по този начин ще избегнете неприятни усещания.

Съществуват различни видове масажни кремове, сред които:

  • отпускащ;

  • загряващ;

  • козметичен;

  • еротичен.

Внимателно подбирайте вида крем и се съобразявайте с неговия състав, защото е възможно част от съставките да предизвикат алергия у някои хора.

Какви масажни масла и олия да използвате?

Във всяка масажна техника е важно да се осигури гладкост и лекота на допир. За това се използват масажни масла. Те насърчават загряването на кожата, качествено я овлажняват и тонизират. Обикновено се използват ароматни етерични добавки към основата, така че обонянието също получава своя дял от удоволствието. В техниката на масаж е много важен правилният избор на маслен състав. От това зависи колко бързо ще настъпи релаксацията и еуфорията.

Маслата, също като кремовете имат различни ефекти, сред които:

  • затоплящ;

  • успокояващ;

  • тонизиращ.

Какво представляват масажните свещи?

Разнообразието в интимния живот е ключът към здрави взаимоотношения. Когато изглежда, че сте опитали всичко в света, трябва да обърнете внимание на специалните свещи за масаж. На пръв поглед това е обикновена восъчна свещ, но тя изпълнява няколко функции наведнъж.

След запалването на фитила, стаята се обгръща в романтичен аромат, а самият восък се топи след известно време и може да се използва като масажно масло. Какво може да бъде по-приятно от голото тяло на партньора, миришещо на ягоди или шоколад?

Изчаквате восъкът да се разтопи и нежно го покапвате върху тялото на вашата половинка. Няма опасност от изгаряне и можете спокойно да се насладите на миговете заедно.  Свещта ще се абсорбира във вашата кожа след определено време и не е нужно да се притеснявате за отмиването.

Комбинирайте страстните масажи с красиво дамско бельо или парфюми с феромони и се насладете на невероятна близост с партньора си.

Избирайте от разнообразието на продукти от нашият онлайн магазин Melina.bg!

Какво е специалното на масажната козметика от Melina.bg?

Нашите продукти могат да ви донесат онова толкова желано чувство за релакс, успокоение,а може би и еротика. Специално подбрани, така че да покриват всички изисквания на клиентите и да ги оставят удовлетворени. Изберете си продукт, а ние ще ви го доставим, независимо в коя точка на България се намирате!

Бърза доставка в България
Премиум качество
Сигурни доставки и плащане
До 14 дни право на връщане
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg