Гореща вана

Ваната е едно от най-любимите места в апартамента на всеки човек или двойка . Тук всичко призовава за релаксация - нежното докосване на водата, звука на падащите капките във ваната, изобилието от пяна и накрая душът.

Към козметичните продукти за вана спадат:

  • Ароматни соли;

  • Пяна за вана.

Как да подготвим ваната?

Пригответе всичко предварително за да изненадате вашата половинка: напълнете ваната с топла вода, донесете вино или шампанско, запалете свещи. Водата във ваната трябва да е топла, а не гореща, тъй като горещата вода, за да не се появят неприятни усещания и дискомфорт. Също така горещата вода може да предизвика сънливост, а целта ви е малко по-различна. Изсипете солите или пяната за вана във водата и разбъркайте, така че въздуха да се изпълни с прекрасния аромат.

Какво следва?

След като и двамата сте се настанили във ваната, можете да се отдадете на заслужената си почивка. Усетете топлата вода по тялото ви и се насладете на приятната компания. Когато решите за подходящо можете да предложите на половинката ви един лек отпускащ или може би еротичен масаж. Започнете с бавни, меки кръгови движения от раменете, през гърба и бавно слизайте надолу към по-интимните зони. Вие най-добре познавате вашия партньор и знаете неговите слабости.

След горещата вана можете да използвате масажни масла за нежен масаж на вашата половинка или феромонни парфюми за да възбудите всички сетива и да вдигнете още повече сексуалното желание.

Отдайте се на взаимно удоволствие и релакс.

Защо да се доверим на Melina.bg?

Козметиката, която ние от Melina.bg ви предлагаме, е изключително качествена, наситена със страхотни аромати и ефекти. Тя е тествана и изцяло безопасна за използване. Доверете ни се и се насладете на прекрасната козметика!

Бърза доставка в България
Премиум качество
Сигурни доставки и плащане
До 14 дни право на връщане
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg