Секси костюми

Секси зайче 1
120.00 лв

Дългата връзка с любимия човек ви научава на много. По време на връзката, можете да научите много за партньора, да споделите най-съкровените си желания и мисли, да станете по-близки един с друг. И изглежда, че всичко е наред, но идва момент, когато искате да опитате нещо ново, да опознаете партньора си от една по-различна страна.

Много хора пропускат възможността да се запознаят с сексуалните желания на своята половинка, което води до неразбиране, отдалечаване един от друг и може би дори до прекъсване на връзката. За да избегнете това, трябва да внесете разнообразие в интимния живот. И най-лесният начин да направите това, е като използвате ролеви игри. Жената ще може да се превъплъти в нова роля, а мъжът може би ще реализира дългогодишните си фантазии.

Чрез невероятните еротични костюми с нашия сайт, вие ще можете да бъдете, който с пожелаете и ще завладеете сексуалните фантазии.

Какви са видовете еротични костюми?

Еротичните костюми могат да бъдат разделени на две основни групи.

Първата група включва костюми, по-скоро като секси бельо с допълнителни аксесоари, допълващи избраната роля. Такива комплекти могат да се състоят от корсет и бикини или боди. Също така в някои костюми са включени и чорапи. Тази опция за еротични дрехи може лесно да се облича по всяко време и да направи неочаквана изненада за любимия човек.

Втората група включва костюми, които лесно ще ви превъплътят в определена роля. Обикновено те са представени от модели под формата на рокля или мини костюм, но също така има комплекти, състоящи се от пола и сутиен. Един от най-популярните варианти на такова облекло е костюм на медицинска сестра. Производителите предлагат различни варианти на това облекло, което може да бъде доста скромно или много похотливо.

Също така доста популярни са костюмите на обслужващия персонал, например, камериерки или стюардеси. Мъжете винаги са били привлечени от жени в униформа, а ако тя също е и съблазнителна, тогава желанието получава двойна сила. Ако смятате че униформите не са за вас, то тогава можете да се доверите на костюмите ни с животински мотиви. Зайче или пантера? Изборът е ваш!

Как да изберете правилния образ?

На първо място, преди да купите еротичен костюм, трябва да разберете за скритите фантазии и желания на партньора си. Може би той има определени предпочитания или мечти, които би искал да види в леглото си. Тази опция ще улесни избора и ще съкрати списъка за търсене. Също така, ако не можете да научите за конкретен образ, можете просто да разберете за предпочитанията за доминантност. Например, ако мъжът иска да се подчини, тогава жената трябва да избере образа на полицай или строг учител. Такива герои могат да глобят и накажат, а освен това да усетят властта. Ако човек иска да поеме ролята на доминиращия, тогава жената  може да се превъплъти в ученичка или прислужница, която ще бъде напълно зависима от господаря си.

Според статистиката едно от най-съкровените желания на мъжете е да споделят любовното легло с медицинска сестра. Такъв костюм може да бъде комбиниран с интересен сценарий, както и доминантността на партньора ще зависи от сюжета на играта. Горещата медицинска сестра може лесно да съблазни пациента или настоятелен пациент да накара служителя на клиниката да достигне разврат.

Не забравяйте да допълвате изображението с аксесоари и обувки. Комбинацията от чорапи и високи токчета изглежда печеливша и няма да остави безразличен нито един мъж. В допълнение, не забравяйте за грима и прическата. Например, за образът на дявола, кралица или вампир трябва да вземете ярък грим. И за образа на ученичката е по-добре да оставите скромен грим и да допълвате фантазията с прическа под формата на две плитки или опашки.

Как да изберем правилния костюм?

Всяка фигура има своите предимства и недостатъци. За правилния подбор на еротичното бельо се счита изборът на такова, което скрива недостатъците и слага акцент на добрите страни. В края на краищата, правилно избраното облекло ще позволи на партньора да ви погледне по нов начин, а вие от своя страна се чувствате по-уверени и разкрепостени.

Така че, ако имате буйни, пищни гърди, не забравяйте за голямо деколте. Тъканта на костюма трябва да бъде прозрачна, такава вариация няма да остави никого безразличен и ще събуди различни идеи и фантазии. Малките гърди могат да бъдат визуално увеличени с помощта на голям брой дантели и други добавки.

За жени, които се притесняват за корема са подходящи корсети, бодита или опции с висока талия. Това ще ви помогне да скриете няколко излишни килограма. Ако имате широки бедра, тогава ще ви подхожда костюм с широки поли, но дължината не трябва да бъде твърде къса, в противен случай ще поставите по-голям акцент върху тази част на тялото.

Ако едно момиче има твърде тънка фигура, тогава трябва да изберете костюм с буйни детайли, пера и да изберете модел, който не е прекалено стегнат върху тялото. Не забравяйте за правилно избраните цветове на костюма. Например, за пълните момичета е по-добре да изберат тъмните нюанси, а ярките нюанси са подходящи за по-слабите жени.

Как да изберете материя и да получите комфорт?

Освен това не забравяйте за материала на самия костюм. Например, моделите от латекс могат да причинят не само дискомфорт при носене, но и да причинят алергии. Костюми с голям брой декоративни елементи също могат да причинят неудобство, особено ако те са представени под формата на пайети или кристали.

Как да изберете размер?

Размерът на еротичния костюм се избира на същия принцип като бельото. Внимателно проучете размера, предоставен от производителя. Някои модели предлагат универсален размер, който според производителя може да се простира до определен параметър. Но такива продукти трябва да се третират с повишено внимание. За високи момичета или дами с повече наднормено тегло може да не са подходящи.

Защо да изберем еротичен костюм от Melina.bg?

Онлайн магазин Melina.bg ви предлага разнообразие от костюми с различна тематика. Има за всеки по нещо. Невинни или може би по-дръзки? Вие избирате, а ние доставяме!

Бърза доставка в България
Премиум качество
Сигурни доставки и плащане
До 14 дни право на връщане
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg