Жартиери

Жартиерния колан е един от най-обичаните женски аксесоари. Правилно избраният колан ще ви позволи да се чувствате възможно най-удобно в чорапите.  Коланът за чорапи е оригинален аксесоар. Може да се използва както в ежедневието, така и за специален повод. Ето защо такъв жартиер трябва да бъде в гардероба на всеки представител на нежния пол.Ще ви помогне да създадете очарователен образ за романтична вечер или ролеви игри, а също така ще действа като допълнителна част от гардероба, носеща редица важни функции. Жартиерите позволява на жените, които предпочитат да носят чорапи вместо чорапогащи, да го правят ежедневно с комфорт. Това е аксесоар, които украсяват краката на представителите на нежния пол по много стилен начин.

От какво са изработени?

Пикантното допълнение към тоалета може да бъде изработено от:

  • естествена кожа;

  • текстил;

  • прежда;

  • латекс и други материали.

Благодарение на специалния дизайн аксесоарът може визуално да удължи и направи по-стройни дамските крака, да ги направи секси, да подчертае естествената красотата и да скрие недостатъците. Съвременната мода е много екстравагантна и разнообразна, така че жартиерът на бедрата може да се намери не само на страниците на модни лъскави списания, но и в обикновения живот.

Защо се нуждаете от жартиера?

Съвременните жени в преследване на комфорт предпочитат по-удобни дрехи. Мнозина погрешно смятат, че такъв колан е остарял аксесоар. Въпреки това, носейки това невероятно нещо поне веднъж, ще искате да го носите възможно най-често. И въпреки факта, че днес чорапите практически не се нуждаят от държачи, все още носете такъв жартиер. Той ще донесе на вашия образ изключителна женственост и сексуалност. Носейки този аксесоар на романтична среща, ще се почувствате още по-привлекателни и приятно ще изненадате партньора си.

Как да го носите правилно?

За да поставите правилно колана, той трябва да бъде увит около торса и след това закопчан и опънат. Основното нещо е  собственикът му да се движи спокойно. След това трябва да носите чорапи. За колана е по-добре да купите специални чорапи. Тяхната отличителна черта ще бъде наличието на дебела  лента в горната част на продукта.

Продуктът може да се носи както върху бельо, така и под него. Няма принципна разлика. Това зависи от индивидуалните характеристики и вкус на жената.

Как да изберем правилния размер?

Трябва да направите измервания на бедрата и талията.

Размерът на класическия еластичен жартиер обикновено съвпада с размера на бикините, но за да сте сигурни 100%, че размерът на избрания модел е подходящ за вас, все още си струва да знаете обема на бедрата.

Как да го закрепим?

Важно е колкото е възможно по-точно да закрепите закопчалките към ръба на чорапите. За да разберете как да закрепите жартиера, трябва внимателно да разгледате как изглежда закопчалката. Жартиерите трябва да се поставят равномерно, на еднакво разстояние един от друг. Кръглата част на закрепването трябва да бъде поставена под чорапа. Тя трябва да бъде около 3 см.от ръба. Отгоре върху него се поставя втората част на фиксатора и се образува един вид ключалка. Всички скоби трябва да се поставят на едно ниво както отпред, така и отзад. Необходимо е да се уверите, че чорапът е здраво фиксиран за крака и жартиерите не са обърнати. На този етап трябва да се коригира дължината на жартиерите. Тя трябва да бъде оптимална. Принципът на регулиране е точно същият като при сутиена.Прекомерното опъване на жартиерите може да доведе до бързо разваляне на чорапите с резки движения или просто клякане на дивана. За да направите това правилно, трябва да поставите крака, обтегнат в коляното, върху стол и след това да издърпате или разхлабите жартиерите.

Как Melina.bg помага на клиентите си?

Ако сте жена, която иска да разнообрази интимния си гардероб, а може би и да опита нещо ново, то тогава Melina.bg е точния магазин. Наша цел е да можем да предложим на клиентите си най-качествените продукти на добри цени, така че всяка жена да бъде удовлетворена от своя избор.

Бърза доставка в България
Премиум качество
Сигурни доставки и плащане
До 14 дни право на връщане
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg