Прашки

Бельото, особено прашките, се счита за един от най-интимните елементи на женското облекло. Между другото, те са много популярни не само сред жените, но и сред мъжете. Веднъж, прашките предизвикаха голям отзвук за своята откровеност и, според мнозина, вулгарност. И все пак тази част от дамското бельо остава търсена и до днес.

В гардероба на всяка дама могат да се намерят различни видове дамско бельо, но винаги присъства и поне един чифт прашки. По принцип, те се носят под тесни дрехи. Такъв вид бельо се състои от малък триъгълник от плат в предната част и тънка лента плат в задната част. 


Когато купувате прашки, трябва да обърнете внимание, на първо място, на материала, от който са направени. Те се шият от различни материали, като:

  • памук;

  • вискоза;

  • коприна; 

  • сатен;

  • дантела;

  • еластан и др.


Защо жените носят прашки?

Прашките станаха част от ежедневното и еротично бельо. Каква е тайната на техния успех:

  • невидими са под тесни светли панталони или пола, за разлика от бикините;

  • благодарение на количеството материал спасяват от горещините през лятото.;

  • подчертават заоблените хълбоци.

Благодарение на формата на това бельо, момичетата в прашки изглеждат привлекателни за мъжете.


Какви са моделите на прашки?

Прашките, в зависимост от степента на откритост, са разделени на няколко вида. 


Буквата " G " в класификацията на моделите означава наличието на два триъгълника: класически – отпред и миниатюрен — отзад, както и ниско прилягане на талията и ластик-колан. Такива модели са зашити от непрозрачна тъкан и са чудесни за ежедневна употреба. Те ви позволяват да носите плътно прилепнали дрехи, без да създават дискомфорт. 


Ако за бельото стил " G "се използват прозрачни материали или дантела, моделът ще се нарича"V" -прашки. Те също са практични, но по-елегантни. При избора им е необходимо да се предпочитат максимално естествените тъкани-например коприна в смес с вискоза. 


И накрая, класическата версия е маркирана с буквата "Т". Състои се от триъгълник отпред, който преминава отзад в тънка лента, тя е прикрепена към колана, образувайки своеобразна буква "Т". Това е идеална възможност за тези, които са готови откровено да демонстрират достойнството на фигурата в ежедневните си тоалети. Моделът ви позволява да носите не само максимално тесни дрехи, но и провокативни си такива.


Кои прашки са по-добри?

Като избирате стил, отдайте дължимото на избора на материал. Най-практичният отговор на въпроса " кои прашки са по-добри?" е - качествен и еластичен памук, като алтернатива може да служи вискозната дантела. Във всеки случай не е необходимо да се предпочита сто процента синтетика - дори най-красивите модели в такова изпълнение са практически неподходящи за ежедневно носене. 


Прашките са идеалното бельо, незаменимо в много еротични и съблазнителни тоалети. Техният силует буквално не си личи дори под най-откровените и стегнати дрехи. Вечерни рокли или клин за фитнес, еротично облекло за спалнята ... в много ситуации този стил се оказва единствен и незаменим. 


Как да избирате спрямо фигурата си?

За изборът на прашки, възможно най-точни за фигурата ви ще помогнат няколко прости правила. Има много възможности за избор и да намерите своят собствен не е трудно. Както при всяко по-смело нещо, прашките имат свои собствени "табута": във всеки случай не си струва да ги носите така, че да" надничат " над колана на дънките или полата. Тази откровена и леко шокираща тенденция е нещо от преди години. Определението за "лична тайна"е най-подходящо за такова бельо. В допълнение, това е най-точният отговор на въпроса "за какво са им на жените прашки". 


Защо са им на жените прашки?

На първо място, това е най — еротичното бельо за специални случаи, не е задължително да го носите цял ден. И на второ място те са най-добрият вариант за тесни или полупрозрачни дрехи. Можете лесно да намерите своя собствена версия, тъй като няма мода за прашките – те са извън модата. Това важи не само за стиловете, но и за цветовете, както и за дизайна. Всички, дори и най-смелите или изискани варианти на моделите, трябва да бъдат избрани според вашия вкус. Деликатни черно-бели нюанси в комбинация с дантела са вариант, който се счита за класика. Още по – предизвикателен и еротичен стил включва комбинация с контрастен цвят дантела: например розово с черно. Не е необходимо да ги избирате в двойка по цвят със сутиена. Смелите комбинации ще донесат разнообразие в гардероба ви.


Всичко това можете да намерите в нашия онлайн магазин Melina!

Защо жените купуват от Melina.bg?

За всяка една дама е от голяма важност да изглежда женствена и да може да покаже своята нежност с или без дрехи върху себе си. Ние сме тук да ви предложим красиво бельо, с което да покажете нежните си черти и да впечатлите вашата половинка.
Бърза доставка в България
Премиум качество
Сигурни доставки и плащане
До 14 дни право на връщане
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg