Бразилиана

Бразилските гащи са комбинация между слипове и прашки. Широката част в областта на ханша  и опашната кост постепенно се стеснява, образувайки триъгълник. Формата на бразилските гащи е два триъгълника, зашити заедно. Моделите могат да се различават по степента на откритост на задните части, но не се оголват толкова, колкото при прашките. Жените, които не обичат да носят прашки под леки летни рокли, но слиповете за тях са прекалено затворен вид бельо, съветваме ви да погледнете бразилианата като добра алтернатива. Има мнение, че те също са нехигиенични, точно както прашките, защото са силно стеснени. Но всичко зависи от модела. Можете да си купите достатъчно широко бельо, красиво подчертаващо задните части.

Какви материи се използват за направата им?

Основният материал, от който се произвежда бельото тип бразилиана за жени – памук, бамбук и материал от ново поколение – микрофибър, който позволява на въздуха да преминава и на кожата да диша. Не се плашете от думата "синтетичен". Новите технологии позволяват създаването на изкуствени тъкани, които не са с по-ниски положителни характеристики от естествените материи. Към памучните влакна се добавя еластан. Така че бельото придобива еластичност, запазва формата и първоначалния вид за дълго време. Бразилските памучни гащи, украсени с тънка дантела, са сладък ежедневен вариант. Моля, имайте предвид, че под плътно облекло трябва да изберете модели с плоски шевове, с гладка задна част, без обемни дантели. Атрактивния дизайн оставете за късите рокли и за страстните нощи. В противен случай може да привлечете нежелано внимание.

За специален случай, като например романтична среща, изберете бельо от коприна, сатен или елегантна дантела. В комплекта добавете жартиерен колан за чорапи, сексапилни чорапи и изберете сутиен, който благоприятно подчертава гърдите.

Как да изберете цвят?

Най – популярните цветове са класическото черно и бяло. Нищо чудно. Тези цветове вървят добре с всички дрехи, универсални са, комбинират се с бельо от същия цвят от други комплекти. Цветните бразилиани изглеждат елегантни и повдигат настроението, но е трудно да ги комбинирате със сутиени. Ако не планирате среща, няма нищо страшно. Направете комплекти от бельо с различни цветове-популярна тенденция. Интересно решение би било, когато на основния черен или бял фон се откроява дизайн с контрастен цвят. Например, розов шнур в областта на опашната кост или сатенена панделка на ханша.

Под какви дрехи се носят?

Това е универсален модел, който ще пасне на всякакви дрехи. Въпреки това, ако носите тесни поли и панталони, уверете се, че шевовете на бикините не се открояват под дрехите и разделят тялото ви на половини. Не изглежда естетически добре. Този проблем лесно се решава с безшевно бельо, където шевовете са плоски, тънки и незабележими.

През лятото под леки рокли, сукмани и поли. Това е добра алтернатива на затворените шорти и слипове в топъл период, когато тялото иска лекота във всичко и в бельото.

Бразилианите се комбинират добре с различни компоненти и елементи на еротично бельо.

Защо да изберем Melina.bg?

Ако искате да се чувствате неотразима, красива, елегантна и сексапилна, изберете дамско бельо от нашия онлайн магазин Melina.bg. Заслужавате да представите себе си в най-добрата си светлина, а това можете да постигнете лесно с нашите невероятни продукти.

Бърза доставка в България
Премиум качество
Сигурни доставки и плащане
До 14 дни право на връщане
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg