Бикини

Изборът на бельо винаги е много индивидуален и всяко момиче поставя своите изисквания към това, което трябва да бъде идеалният вариант за нея на този пикантен и без съмнение изключително необходим вид облекло. Несъмнено бикините освен функционалните им предназначения – защита на зоните на тялото от външната среда, днес имат свои собствени модни тенденции. Така например, броят на съществуващите модели на дъното включва различни варианти.

Популярността на този стил с течение на времето само се засилва, така че бикините се превърнаха в една от най-предпочитаните опции за бельо сред жените.

Как се появиха и защо станаха популярни?

Основната разлика между бикините от редица други сходни продукти е, разбира се, ниската талия  и триъгълните форми отпред и отзад. Като цяло, заслужава да се отбележи, че концепцията за бикини наподобява определен бански костюм, който навлезе в модата благодарение на Бриджит Бордо в средата на 20 век.

Основната  характеристика на бикините е,  че едва покриват интимната зона. Разбира се, през 20 век това се е възприемало като истинско предизвикателство, но днес, десетилетия по-късно, няма нищо предразсъдъчно в този стил бельо. Освен това дизайнерите, които популяризираха този модел, започнаха да го правят още по-предизвикателен, създавайки мини бикини, в които количеството използван материал е сведено до минимум.

Какви материи се използват?

Материите, които се използват при шиенето на този вид бельо са:

  • еластан;

  • полиестер;

  • найлон;

  • вискоза;

  • памук.

Ако първите два вида тъкани често се превръщат в основа за създаване на бански костюми, останалите се използват в обикновени и предназначени за ежедневно носене модели. Безспорно най – безопасният компонент от гледна точка на невъзможността за алергия е памукът, а еластанът и полиестерът отблъскват водата добре, разтягат се и приемат необходимата форма на тялото.

По какъв начин се носят?

Може да се каже, че женските бикини съществуват в две категории: като част от бански костюм и като вид бельо. Когато разглеждате втория вид, не можете да не отбележите предимствата, които тези модели имат. На първо място, жената не трябва да се тревожи при носене на дънки или панталони с ниска талия, че другите ще видят част от бельото, което изглежда не само грозно, но и вулгарно. Също така, за разлика от прашките, които могат до донесат известно неудобство, бикините не създават такава опасност.

Като цяло бикини днес със сигурност има всяка жена, защото особено през лятото горещо време те са по-добре от всякога. Те се носят под тесни панталони, шорти, поли, рокли.  Ставайки за повече от половин век една от основните тенденции в производството на бельо, бикините остават такива и до днес.

Защо да изберем бикини от Melina.bg?

Нашите продукти са подбрани специално за вас - нашите клиенти. Знаем, че разчитате на нас да ви предоставим качество и елегантност и ние сме приели това за наша мисия. Доверете ни се и се радвайте на невероятната си визия с нашите продукти!
Бърза доставка в България
Премиум качество
Сигурни доставки и плащане
До 14 дни право на връщане
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg