Секси бодита

Показани 1 до 25 (от 29 общо)
Покажи

Еротичното боди е едва ли не най-откровеният елемент в гардероба на съблазнителката. Секси бодито оголва задните части частично или напълно, плътно приляга на интимната зона и вълнуващо излага на показ бедрата. Дантеленото боди приляга на фигурата като втора кожа, което ви позволява да видите очертанията на извивките под прозрачния материал, оставяйки обаче достатъчно пространство за въображение.

Често момичета, намират фигурата си за несъвършена, като избягват еротичното боди, вярвайки, че обличайки го ще сложат акцент на всички свои недостатъци и предпочитат да скрият тялото си под нещо по-просторно и укриващо. Но секси бодитата като никой друг елемент на еротично бельо могат да направят фигурата визуално по-тънка и съблазнителна!

Какви са положителните страни?

Първо, поради високите изрезки на бедрата, краката изглеждат по-дълги и по-тънки, а задната част прави дупето ви да изглежда зашеметително. В същото време талията на бодито, покрита с дантела, в повечето случаи по-тъмна от цвета на кожата, визуално става по-тънка в контраст със светлите извивки на бедрата. Друг елемент от тялото ви, който бива издигнат на пиедестал и подчертан с неговата естествена красота са гърдите ви – заоблени и пищни. Каква красота!

Какви разнообразие предлагаме?

Искате ли повече страст? В нашия магазин има не само секси дантелени бодита, но и смели, откровени изрязани такива с открити гърди и отвори в интимната област за по-лесен достъп - това боди може да бъде не само бельо за съблазняване, но и пълноправен участник в цялата любовна игра, защото стреля право в целта на съблазънта. Подобно еротично дамско боди е абсолютно задължително!

Още страст и огън? Имаме и скандално откровени модели, където от бодито има само очертанията, създадени върху тялото с няколко еластични каишки. Такива практически голи бодита са чудесни за сексуални игри във формат BDSM - няма значение дали ги практикувате постоянно или искате да добавите малко разнообразие към обичайния интимен живот.

При нас можете да се радвате на избор от различни бодита във всякакви цветове:

  • Дантелени;

  • С връзки;

  • С ластични ленти;

  • С открити гърди и интимни зони;

  • С кожени ремъци и много други.

Чудесно допълнение към секси бодито могат да бъдат чорапи, чорапогащи, ръкавици, маски и други страстни допълнения, които можете да намерите в нашия уебсайт.

Как Melina.bg помага на своите клиенти?

Ако се чудите от къде да си намерите страхотно бельо, подходящо за всеки повод, ние от Melina.bg ще ви се притечем на помощ. Тук при нас можете да отприете голямо разнообразие от цветове, дизайни и размери, които да прилягат най-добре на вас!


Бърза доставка в България
Премиум качество
Сигурни доставки и плащане
До 14 дни право на връщане
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg