Целокупни бодита

Боди Rhinestone Halter 1
45.00 лв
Показани 1 до 25 (от 40 общо)
Покажи

Целокупните бодита са дантелени, едромрежести или ситномрежести костюми за цялото тяло, състоящи се от чорапи и боди, свързани заедно. Целокупното боди е един не често срещан елемент в гардероба на обикновената жена.  Замисляли ли сте се обаче защо?

Целокупното боди приляга на тялото, като не крие почти нищо и затова повечето жени, които се притесняват за своите несъвършенства, избират друг тип бельо. Но нека разгледаме заедно какво точно представляват този тип бодита.

Какви разновидности има?

Целокупните бодита или още познати като bodystocking могат да бъдат прозрачни или мрежести. Структурно те могат да наподобяват чорапи, плавно преливащи в колан и след това в боди. Може да изглеждат като имитация на рокля и чорапи с жартиерен колан.

Съгласете се, че всяко едно от бодитата в нашия сайт изглежда смело, провокативно и доста предизвикателно. Слагайки такова бельо, една жена на практика не оставя на половинката си избор, като съвсем ясно декларира сексуалните си желания. В съответствие с тенденциите, вариантите за такива тоалети за жени с всякакви размери стават все по-разнообразни.

В какви цветове се предлагат?

Най-често срещания цвят при целокупните бодита е черният – елегантен и никога не излизащ от мода. Има различни варианти в цветове като дръзко червено и невинно бяло, но останалите цветове са по-малко разпространени.

Какви са размерите?

Този тип бодита са изработени по определен начин и имат дизайн, който позволява жени със всякакви размери и форми на тялото да изглеждат блестящо и изключително страстно. Повечето целокупни бодита се предлагат в универсален размер – one size. Материята е изключително разтеглива и няма нужда да се притеснявате дали ще ви паснат. В по-голямата част от случаите, това бельо ще ви стои като втора кожа, ще бъде изключително леко и удобно и почти няма да го усещате по тялото си.

Какъв е стилът на носене?

Някои бодита можете да носите под връхни дрехи, като това, което се вижда от тях ще изглежда като обикновени чорапи или чорапогащници, но истинската изненада за партньора ви ще дойде, когато свалите палтото или роклята си и разкриете прекрасното си тяло облечено в целокупно боди.

Можете да комбинирате целокупното боди с обувки на токчета, да си направите красива прическа, да се гримирате подобаващо и ще станете неотразима. Не се препоръчва да доукрасявате тоалета си с много бижута, понеже съществува опасност да се закачат по мрежата на бодито и да разкъсат материята.

Защо да се доверите на Melina.bg?

Ако искате да се радвате на голямо разнообразие от качествени и удобни продукти, които да можете да си закупите както за самите вас, така и за подарък за любим човек, то Melina.bg е вашия сайт!
Намерете перфектното боди за вас от прекрасните продукти на Melina!
Бърза доставка в България
Премиум качество
Сигурни доставки и плащане
До 14 дни право на връщане
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg