Секси маски

Секси маската е един ярък детайл от еротичния гардероб. Нейното присъствие е сигурен знак за съблазнителни превъплъщения. Вземете си маска за парти с костюми или маскарад или за ролева игра. Можете да използвате лентите и маските за очи за сън – плътно прилепват към лицето и предотвратяват проникването на светлината. Аксесоарите са универсални и подходящи за много различни поводи.

Кои са основните разновидности?

  • Дантела-изработени от нежна тъкан с изтънчен дизайн. Този аксесоар е интригуващ, носи едновременно дръзки и романтични усещания. В магазина можете да си купите маски от колекциите на марките Fifty Shades Of Grey, Obsessive, Anais и др.

  • Твърди блестящи маски – изработени от пластмаса, перфектни както за партита, така и за сексуалните игри. Такава маска ще ви позволи да се преобразите напълно и да си донесете изцяло нови усещания.

  • Изцяло затворени маски и ленти - напълно затварят очите ви, давайки властта на партньора, намеквайки за абсолютно подчинение. Изработени от плътна мека материя, фиксирани с връзки или ластици на тила. Лишаването от възможността за виждане по време на масажи, чувствени ласки и доминиращи игри увеличава чувствителността на останалите ви сетива. Лентите за очи могат също така да се използват и за връзване и фиксиране на ръцете и краката.

Защо са необходими секси маските?

  • За разнообразие в интимния живот - частично преобразяване или допълване на еротичния костюм или комплект еротично бельо. Жена с маската е по-склонна да се разкрие. Маската дава самочувствие, което привлича партньор.

  • За партита, маскаради - няма тематично или секс парти без маски. В маската можете да играете всяка роля, като например тази на мистериозен непознат.

  • За професионални фотосесии или съблазнителни селфита. Еротични маски са идеални. Искате ли да събудите страст и любопитство в партньора? Изпратете снимката си в дантелена маска и  може да събуди не само мъжката фантазия, но и изгарящото желание у двама ви. Театралният и лек формат на аксесоарите е предназначен за освобождаване от притесненията, игриво настроение и флирт.

Купуването на секси маска означава да се каже " да " на играта, където живее мистерията, превъплъщения без рамки и предразсъдъци, нови усещания от вълнуващи ролеви игри! Позволете си да се развихрите и да преминете границите си.

Защо да изберем секси маски от Melina.bg?

Нашите продукти са подбрани специално за вас - нашите клиенти. Знаем, че разчитате на нас да ви предоставим качество и елегантност и ние сме приели това за наша мисия. Доверете ни се и се радвайте на невероятната си визия с нашите продукти!
Бърза доставка в България
Премиум качество
Сигурни доставки и плащане
До 14 дни право на връщане
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg