Чоукъри

Не е тайна, че такава декорация като чоукърът е на върха на популярността от дълго време. Почти всяко съвременно момиче има в кутията си за бижута от малък до голям брой различни видове от този аксесоар. Чоукъри се носят от момичета от различни възрасти, от училище до зряла възраст. Аксесоарът украсява врата на всяка трета представителка на нежния пол.

Кои са правилата за перфектно носене?

  • Трябва да се стегне на врата. Чоукърът трябва да плътно приляга на шията, защото в превод думата означава " удушвач". Това определя основната му характеристика - плътно прилепване към шията. Кожените чоукъри са направени така, че да можете да ги регулирате според размера на шията си. Но се уверете, че аксесоарът не се впива в кожата ви и не причинява неудобство. Не само, че е неприятно, но също така изглежда доста непривлекателно.

  • Носете чоукърът на голия си врат. Не носете върху дрехите си, той се носи само на гола кожа.

  • Деколте. Комбинирайте този аксесоар с дрехи с дълбоко деколте, които не покриват врата. По този начин той ще добави към вашия образ привлекателност и чар. За да разкриете напълно красотата на този аксесоар, можете да носите блузи и рокли с отворени рамене, тениски с тънки презрамки, ризи с разкопчани горни копчета.

  • Използвайки чоукър, визуално удължавате шията, правите я по-женствена и по-елегантна. Този аксесоар поставя специален акцент върху тази част от тялото ви. Така че, ако имате гънки на врата, от които се притеснявате, или втора брадичка, носете го внимателно. Също така, този аксесоар може да скрие недостатъците ви, например белези по рождение.

  • Бизнес облекло. Обикновено стилистите не препоръчват да го носите със строги и бизнес костюми. Въпреки че сега ситуацията се е променила и дизайнерите активно ги допълват с бизнес образите. Оптималният за такива случаи вид аксесоар е кожен шнур с висулка.

  • Комбинирайте декорациите. Комбинирайте няколко декорации за врата. За кожен чоукър можете да добавите една или две златни или сребърни вериги с различни дължини. Експериментирайте! Можете да го комбинирате с различни декорации за врата, най-важното е, че всичко изглежда хармонично.

  • За къса шия. Можете да използвате модели с висящи елементи, които визуално "удължават" врата. В такива случаи, се препоръчва да се използват аксесоари в бежово, златисто и сребърно, т.е. тези, които се комбинират с естествения нюанс на кожата. По този начин декорацията няма ясно да различава от врата. Затова ще бъде добре да носите тънък чоукър в светъл бежов цвят с падащи елементи.

  • Ако имате отворени рамене. С много дълбоко деколте или с дрехи, които отварят раменете, най-добре е да носите широк чоукър.

  • Помислете за формата на деколтето. Най – доброто за чоукър е обикновено V-образно деколте. За най-успешен ефект, можете да оставите най-горното копче разкопчано върху ризата или блузата.

Можем спокойно да заключим, че чоукърът не е признак на вулгарност, а модерна, красива декорация, която с правилния избор на дрехи, обувки и грим ще ви помогне да създадете уникален образ във всеки стил. Въпреки това, не забравяйте, че има разни хора с разни идеали. И всеки моден феномен винаги ще има критици, които не искат да го признаят, на които вие просто не трябва да обръщате внимание.

Защо жените купуват от Melina.bg?

За всяка една дама е от голяма важност да изглежда женствена и да може да покаже своята нежност с или без дрехи върху себе си. Ние сме тук да ви предложим красиви аксесоари, с които да покажете нежните си черти и да впечатлите вашата половинка. Разгледайте и си изберете вашия любим продукт от гамата ни чоукъри в Melina.bg!

Бърза доставка в България
Премиум качество
Сигурни доставки и плащане
До 14 дни право на връщане
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg